Ţesături

Pentru realizarea interiorului, oamenii se gândesc mai întâi la mobilier. În opinia mea, trebuie să începeți cu țesăturile: cu ajutorul acestora puteți finisa aproape totul în apartament. Pentru un spațiu mic, aș alege două culori și m-aș juca cu contrastul acestora.

 

image-1

 

În apartamentele de tip studio este indicat să evităm culorile luminoase. Ele devin plictisitoare foarte repede. Este mai bine să alegeți un crem calm și nuanțe de ciocolată.

 

image-2

 

Nu credeți mitul că pereții întunecați micșorează încăperea. Secretul constă în iluminarea potrivită. Cu cât aveți mai multe surse, cu atât e mai bine.

 

Chiar dacă vă plac foarte mult ornamentele, nu vă grăbiți să faceți draperii bogat decorate. Într-o cameră mică, o pernă sau o pătură cu ornamentată este mai potrivită. Și alegeți un singur motiv major.

 

image-4

 

Perdele – numai de la tavan la podea. Aș recomanda tulul și ceva mai dens: pot fi drapate în mod diferit.

 

image-6

 

Când spațiul este limitat, este mai bine să utilizați piese de mobilier cu forme simple și să vă jucați cu textura materialelor – tapițerie, perdele și decorațiuni de pereți. Cine iubește interioarele “bogate”, poate alege catifea și piele.

 

image-3

 

Țesăturile întunecate, cu un model bogat, vor domina și vor “zdrobi” oamenii într-un apartament mic. Puteți evita acest lucru prin selectarea țesăturilor cu broderie laconică.

 

image-9

 

Materialele naturale sunt indicate, așa că pardoseala ar trebui să fie din lemn și să aibă aceeași nuanță ca pereții. Nu aș separa studio-ul folosind finisaje diferite pentru podele (de exemplu, plăci ceramice în bucătărie), vă sugerez să păstrați compoziția unitară . Dacă doriți cu adevărat, puteți separa vizual camerele prin amplasarea covoarelor mici în diferite părți ale apartamentului.