Cocoon by Natalia Beleva

Despre noi

Cocoon Home înseamnă eleganță, creativitate și confort. Din 2011, Cocoon Home le oferă clienților săi servicii complete de design interior, punând accentul pe crearea unei identități vizuale aparte, care ține cont de particularitățile estetice, dar și funcționale ale unei încăperi.

Natalia Beleva, designer de interior, absolventă a Şcolii de Design Şerban şi a Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”, realizează proiecte unice, care îmbină perfect utilitatea și confortul. Experiența de designer şi specialist de textile se reflectă în dragostea pentru formă, textură și culoare, care aduce un mare plus în procesul de amenajare a unor interioare cu personalitate.

Încă de la început, Natalia Beleva și-a luat angajamentul de a le livra celor care își doresc servicii de design la cele mai înalte standarde, locuințe personalizate excepționale, care să le inspire o stare de bine celor care trăiesc aici zi de zi. Animați de dorința de a veni în întâmpinarea oricărei cerințe din partea clientului, fiecare nou proiect de design este pentru noi o poveste pe care o creăm împreună cu acesta, astfel încât el să se regăsească în noua sa locuință și să simtă frumusețea unui nou început. Pentru că suntem convinși că designul interior vă poate înfrumuseța viața, echipa noastră muncește zi de zi pentru a vă oferi tot ce este mai bun în materie de amenajări interioare.

Natalia se ocupă de fiecare proiect în parte, începând de la planificare și creație, și până la etapa de implementare propriu-zisă a elementelor. Astfel, privim proiectul dumneavoastră ca pe un tot unitar, din care ne asigurăm întotdeauna că nu lipsește nimic. Pe lângă faptul că încercăm să valorificăm la maxim spațiul de care dispuneți, acordăm întotdeauna o mare importanță fiecărui element care ar putea contribui în mod hotărâtor la succesul proiectului.

Natalia Beleva

Spațiul personal sau spațiul public pe care îl transformă designerul de interior cu ajutorul cunoștințelor și a creativității sale devine automat un spațiu unic, original, care va reflecta întru totul personalitatea clientului, prin stilul de design ales și implementat.

Arta de a amenaja un spațiu constă în îmbinarea armonioasă atât a principiilor estetice, cât și a principiilor care țin de calitatea, funcționalitatea și utilitatea unei încăperi. Esteticul primează, însă, în esență designul interior reprezintă un proces complex de analiză, cercetare și implementare a unor elemente care să se completeze în mod fericit.

Dacă vrei să-ți transformi locuința într-un vis împlinit …