Cocoon by Natalia Beleva

Servicii

Pentru că știm că nicăieri nu este ca acasă, încercăm să livrăm de fiecare dată interioare potrivite stilului de viață al clientului. Astfel, înainte de a începe amenajarea propriu-zisă, ne asigurăm că înțelegem și interpretăm corect estetica și dorințele clientului, integrând în interior elemente care rezonează cu personalitatea, gusturile și aspirațiile acestuia. Suntem mândri de capacitatea noastră de a găsi rețeta de design perfectă pentru fiecare tip de interior.

_mgn9864-1

Design interior

Preţul variază pe metru pătrat în funcţie de suprafaţă deoarece amenajarea unui spaţiu până în 40 mp este mai dificilă decât amenajarea unui apartament de 100 mp. Deci, cu cât suprafaţa e mai mică, costul pe metru pătrat creşte. Preţurile sunt orientative şi pot varia în funcţie de complexitatea proiectului, stil, suprafaţă şi alte detalii.

Pentru oferta exactă, contactează-ne şi trimite dimensiunile spaţiului de amenajat, împreună cu o scurtă descriere a stilului dorit. Astfel, vom putea calcula preţul serviciilor de design interior pentru spaţiul tău. După ce ai analizat oferta noastră, te invităm la studioul de design pentru întâlnirea iniţială.

Întâlnirea iniţială este primul pas către colaborare şi ne va da ocazia să ne cunoaştem şi să ne spuneţi ce servicii doriţi.

Consultanţă design interior la sediul nostru – preţ 200 lei/ oră

Dacă te decizi să colaborăm, suma pentru consultanţă se scade din preţul serviciilor de design interior.

_mgn9920-1

Pachet Expres

 

Ai o idee generală despre stilul şi ambianţa dorite, dar ai nevoie de un concept concret? Poţi profita de Pachetul Expres, prin care beneficiezi de moodboard, plan 2D mobilat şi cotat, prezentarea proiectului in 3D, planuri instalaţii (electrică, termică şi sanitară), plus lista obiectelor folosite în amenajare (finisaje, mobilier, corpuri de iluminat şi decoraţiuni).

Pachet Standard

 

Alege Pachetul Standard ca să beneficiezi de serviciile complete oferite de noi. Ne spui ce îţi doresti pentru spaţiul de amenajat, iar noi ne ocupăm de tot, de la măsurători până la pernuţe decorative şi tablouri.

Proiectul standard de design interior oferit de firma noastră conţine:

 • Discuţii cu clientul
 • Releveu
 • Stabilirea stilului general – concept
 • Dispunerea mobilierului 2D
 • Alegere finisaje pardoseli şi pereţi
 • Proiectarea sau alegerea mobilierului
 • Corpuri de iluminat, materiale decorative (covoare, perdele, draperii etc)
 • Prezentarea proiectului in 3D
 • Instalaţie sanitară, termică şi electrică
 • Stereotomie pentru placarea pardoselilor şi a pereţilor
 • Planşe tehnice pentru implementarea proiectului
 • Lista produselor folosite în proiect

+    Supravegherea întregului proces de execuţie – preţul se calculează separat, în funcţie de amplasarea şantierului şi de complexitatea lucrărilor

_mgn9871

Arhitectură

Proiectare arhitectură DTAC + PT+DE

Verificare proiect arhitectură

Proiectare structură DTAC + PT+DE

Verificare proiect structură

Întocmire expertize tehnice

Proiecte instalaţii (electrice, sanitare, termice) DTAC + PT+DE

Verificare proiecte instalaţii

Natalia Beleva

Spațiul asupra căruia intervine designerul devine automat un spațiu unic, autentic și personalizat, care va reflecta întru totul stilul de viață și preferințele estetice ale clientului. Arta de a amenaja un spațiu constă în îmbinarea armonioasă a principiilor estetice, dar și a principilor care țin de calitatea, funcționalitatea și siguranța unui loc.

Dacă vrei să-ți transformi locuința într-un vis împlinit …