5-1

Stereotipuri des întâlnite în amenajări

Toată lumea este obișnuită cu regula că trebuie să cumperi mese și scaune dintr-o colecție. Dacă cumpărați un pat, atunci acesta trebuie neapărat să fie completat cu un set de noptiere.

Acum putem să spargem monotonia și să îmbinăm piese de mobilier diferite pentru o amenajare stilată și trendy.

 

Set de canapea și fotolii

Classic Vintage Style Furniture Set in a living roomMulți au fost obișnuiți cu ideea că mobilierul ar trebui să fie cumpărat ca un set: o canapea și fotolii la fel. Acum nu este necesar să faceți acest lucru,  puteți cumpăra fotolii diferite de canapea, ținând cont ca acestea să se potrivească cu alte piese din interiorul dumneavoastră.

 

Set dormitor

9

Nu este absolut necesar să cumpărați seturi de dormitor, puteți chiar să renunțați la noptiere și în schimb să folosiți mese de dimensiuni reduse.

 

Pereții albi

8

Da, pereții pot fi albi și nu vor arăta ca într-un spital, dacă alegeți accentele potrivite și nu încărcați întreaga cameră cu lucruri albe. Este important să plasați accentele în mod corect, iar interiorul va fi foarte ușor și aerisit.

 

Mobila de-a lungul zidurilor

7

Dacă încăperea este mică nu sunt multe opțiuni, dar dacă există posibilitatea, mobilierul se poate amplasa în mijlocul camerei.

 

Plăci banale pentru baie

6

Plăcile obișnuite de ceramică sunt demodate. Acum puteți folosi plăci care imită piatra, betonul sau lemnul.

 

Set de masă și scaune

5-1

De asemenea, puteți diversifica interiorul bucătăriei cumpărând o masă și scaune din diferite colecții. Simțiți-vă liber să combinați și să nu vă fie frică.

 

Mobilier tapițat

4

Cotierele masive și spătarele canapelelor au fost înlocuite cu forme simple și dimensiuni modeste. Atunci când alegeți mobilier, urmați o regulă: cu cât suprafața camerei este mai mică, cu atât mai compacte ar trebui să fie scaunele, canapeaua și masa. În schimb, dacă nu sunt folosite multe piese de mobilier, atunci se poate utiliza o canapea supradimensionată.

 

Camere luminoase

3Camera unui copil trebuie să fie luminoasă și aerisită. Folosiți culori calme și adăugați jucării, afișe sau diverse desene.

 

Beton

2

Acum există o mulțime de opțiuni pentru finisajul cu beton în interior. Acesta are un aspect modern, are ca avantaj rezistența la umiditate și îl puteți folosi, de exemplu, în baie.

 

Perdele la ferestre

1Nu trebuie să le abandonați peste tot, dar dacă doriți să renunțați la ele puteți să o faceți. Încăperile mici, cu pervazuri mari fără perdele, vor părea mai mari decât sunt de fapt.