04-2018-clux-bucatarie-beleva-300-dpi

AMBIANȚĂ STILATĂ, ÎN NUANȚE DISCRETE

Pare un loc din casă ușor de amenajat, nu însă și dacă dorești un decor original, elegant, cu echilibru între estetic și practic. Cu multă inspirație și atenție la detalii, această bucătărie a devenit un spațiu preferat de familie.

 

Îmbietor şi relaxant vizual este cadrul în care poţi lua masa în bucătărie. Pardoseala, din gresie texturată, are aspectul unei mochete, iar masa cu format compact de la ClassIN şi mobilierul dispus perimetral dau senzaţia de spaţiu aerisit.

 

Un dulap tip vitrină este plasat inteligent, lângă geam şi pe o linie imaginară ce uneşte intrarea în casă cu intrarea în bucătărie. Obiecte decorative şic, majoritatea de la Ethan Allen, sunt astfel puse excelent în lumină.

 

Mobilierul perimetral, comandat la Amplius, are corpuri cu format variat. Blatul de lucru este din cuarţ rezistent şi uşor de întreţinut, iar spaţiile murale libere sunt, de asemenea, placate cu lastre de cuarţ.

 

O lustră cu aspect luxuriant e bine-venită în decorul cu o cromatică neutră. Modelul bogat decorat, din sticlă aurită, provine de la zazui.ro

 

Eleganța și accentele homey sunt atributele principale ale bucătăriei amenajate de designerul Natalia Beleva. Cromatica neutră, contrastele estompate și perdeaua vaporoasă contribuie la senzația de spațiu larg, aerisit. Locul este primitor, părând croit mai degrabă pentru socializare. Contribuie la această impresie cadrul format de dulapurile gri, cu un aer britanic subtil. Nu s-a făcut rabat în ceea ce privește latura funcțională: blaturi din cuarț, electrocasnice premium și un sistem de iluminare avansat vin în ajutor la prepararea meniurilor în familie.

 

 

Designerul:

“Am vrut să creez un ambient elegant, iar culoarea gri este alegerea potrivită, deoarece e mereu actuală.”