8-copy

Moduri de a aduce culoare în interiorul casei tale

Îţi prezentăm posibilități de folosire a culorilor în spațiul tău. Principalul obiectiv este să decizi ce este mai potrivit pentru tine: suprafețe colorate impresionante sau detalii modeste, dar expresive.

 

DESEN UNIC PE PEREȚI

Un perete accent este primul lucru care atrage atenția celor care intră în cameră. Cu ajutorul vopselei, poți crea un model unic care nu există ca tapet . De exemplu, poți picta o compoziție cu trei sau patru culori preferate sau puteți realiza un degrade, ceea ce este la modă.

1

2

3

 

ACCESORII COLORATE

Accesoriile aduc accente de culoare, ale căror cantități sunt ușor de controlat. Este important să nu exagerăm, deoarece chiar și o mică pată de culoare poate revigora locuința.

4

5

6

 

IMAGINI INEDITE

Adăugă culoare în interior fără a utiliza o pensulă și o rolă. De exemplu, comandă imprimarea unei compoziții pe tapet din bandă sau hârtie de vinil.

8

9

10

 

GALERIE DE ARTĂ

O pânză viu pictată dă expresivitate unui interior monocrom. Un aspect important: imaginea trebuie să fie iluminată corespunzător – atunci vor fi accentuate culorile.

11

12

 

PLĂCI CERAMICE

Culoarea poate fi expusă nu doar pe verticală, ci și pe suprafețele orizontale. Una dintre soluții este colorarea podelei în bucătărie sau baie cu ajutorul plăcilor ceramice pestrițe.

13

14

 

COVOARE COLORATE

Covoarele colorate asigură prezența culorii în cămin. Cea mai bună zonă de expunere este livingul, zonă des vizitată de musafiri.

15

16

 

MOBILIER COLORAT

Piesele de mobilier pictate în culori vibrante pot deveni un adevărat “antidepresiv” al interiorului. Mai ales dacă vor beneficia de un contrast cu un fundal calm: alb, gri deschis sau bej.

17

20

21

25

 

ACCENTE ÎNDRĂZNEŢE

O tehnică destul de îndrăzneață de decorare este să evidențiezi acele elemente ale interiorului care sunt de obicei invizibile, neutre. De exemplu, ornamentele sau ușile, ramele de ferestre, radiatoarele, cornișele, mulajele, plintele.

26

 

TEXTILE ÎN CULORILE CURCUBEULUI

Textilele precum husele pentru perne, perdele și lenjeriile de pat permit culorii să completeze interiorul. Materialul nu trebuie să fie monoton, modelele geometrice, florale și zoomorfe sunt indicate.

27

28

29