image-13-copy

Idei minunate pentru utilizarea plăcilor ceramice

Opțiuni interesante pentru finisarea pereților și podelelor cu plăci ceramice.

Când vine vorba de plăci, mulți preferă cele mai simple opțiuni. Dar designerii oferă o mare varietate de plăci, care diferă în formă și costuri. Aceste exemple vor încânta pe oricine și vor transforma radical interiorul.

Cupru

image-2

Șorț de bucătărie elegant, realizat din mozaic mic, ce seamănă cu tabla de cupru.

Arată fabulos în combinație cu pereții negri monocrom și face ca interiorul bucătăriei să arate cu adevărat luxos.

Solzi de pește

image-3

Plăcile ceramice, sub formă de solzi în culoarea verde saturat, vor face interiorul bucătăriei spectaculos și vor aduce note de prospețime primăvăratică în interior.

Efectul de oglindă

image-4

Faianța cu efect de oglindă este perfectă pentru finisarea șorțului de bucătărie. Acest finisaj va transforma chiar și cel mai simplu interior, făcându-l luxos și elegant.

Covor ceramic

image-5

Un fel de covor, din plăci ceramice de nuanță contrastantă, este un exemplu original pentru finisarea pardoselii holului sau a camerei de zi.

Combinație originală

image-6

Decorarea pardoselii cu dale de aceeași formă, dar culori diferite va crea tranziții spectaculoase și iluzia amestecării diferitelor texturi. O astfel de finisare va face podeaua un punct principal de atracție în acest spațiu.

 

 

Faguri

image-7

Decorație originală a pereților de baie cu plăci ceramice sub formă de fagure de patru culori diferite.

Îmbinarea materialelor și texturilor

image-8

Podeaua combinată cu plăci ceramice hexagonale și parchet laminat va contribui la crearea unui design unic de pardoseală și la transformarea acesteia într-o parte esențială a interiorului. Această metodă poate fi utilizată pentru a separa vizual diferite zone din apartamentele studio sau pentru a crea un design original al holului, bucătăriei sau sala de mese.

 

 

Plăci cu modele diferite

 

Decorarea peretelui de la capul patului cu o mare varietate de plăci va ajuta la poziționarea corectă a accentelor în interior și la crearea unei atmosfere relaxate și vesele în dormitor.

 

 

Magia mozaicului perlat

image-10

Un mozaic perlat pe podea, în baie, va ajuta la crearea unei atmosfere de puritate și va oferi spațiului un aer sofisticat.

 

 

Mozaic strălucitor

image-11

Pentru a aduce în interior o notă de frumusețe și de lux, folosiți un mozaic strălucitor. Dale de acest tip pot fi utilizate atât pentru finisarea anumitor zone de accent, cât și pentru întregul perete.

 

 

Finisaj neterminat

image-12

Decorarea pereților bucătăriei cu faianță clasică albă, cu efect de zidărie neterminată, este o modalitate simplă de a face interiorul să iasă în evidentă.

Auriu luxos

image-13

Șorțul, realizat din plăci rectangulare în nuanțe aurii, va deveni principalul detaliu al bucătăriei și va aduce în interior o notă de lux și sofisticare.